Rabu, 20 Juni 2018

Tandpasta kan acne, mythe of feit genezen?

http://smartdetoxsynergybandung.com/smart-detox/

Tandpasta kan acne, mythe of feit genezen?

 

Het is een oude truc geworden als tandpasta ook wordt gebruikt om acne te genezen. Sommigen zijn erin geslaagd en zeggen dat tandpasta acne kan uitdrogen. Het succes maakt ook tandpasta als een eenvoudige truc bij acnebehandeling die meestal plotseling niet meer productief wordt. Is de truc echter echt effectief? Is het veel om te profiteren van verlies of vice versa? "" Tandpasta bevat bepaalde ingrediënten, bakpoeder, waterstofperoxide, alcohol, menthol, etherische olie en triclosan, die acne kunnen uitdrogen. Er zijn echter geen ingrediënten in tandpasta die deze methode effectiever maken dan conventionele methoden, "" zei Dr. Neal Schultz, dermatoloog uit New York, zoals geciteerd uit de Huffington Post.

 

Dr. Rebecca Baxt, een dermatoloog die ook uit New York komt, zei dat de reacties ernstig kunnen zijn en een uitbraak kunnen veroorzaken. "" De tandpasta is voor tanden, geen huid. Het kan de huid irriteren en wordt beschouwd als een teveel omdat het acne uitdroogt. Wat er in feite gebeurt, is irritatie en roodheid, zelfs pellen, "" voegde Dr. Rebecca eraan toe. Thuiszorg wordt tegenwoordig steeds populairder. Bovendien met de vele doe-het-zelf- of doe-het-zelf-behandelingen die ingrediënten gebruiken die gemakkelijk thuis te vinden zijn. Tandpasta is geen doe-het-zelf materiaal, maar wordt vaak gebruikt als een praktische truc als je wordt blootgesteld aan acne. Trucs zijn te vinden in veel sociale media, zoals Instagram of Twitter, zodat steeds meer vrouwen het willen proberen.

 

De mogelijkheid van acne zou droog zijn en verdwijnen, zou het kunnen zijn, maar Dr. Rebecca en Dr. Neal bevelen nog steeds niet aan omdat de verkregen reactie ernstiger kan zijn dan alleen het drogen van acne zelf.

 

Tandpasta kan de huid irriteren en acne kan verdwijnen met het verlies van irritatie. Dit kan echter nog steeds niet worden gebruikt als een basisbehandeling voor acne. Het is beter om benzoylperoxide of salicylzuurzalf te gebruiken om acne te genezen en te voorkomen, "zei Dr. Rebecca. Yeah, benzoylperoxide en salicylzuur zijn ingrediënten die acne kunnen genezen en die veiliger zijn dan tandpasta. Gelanceerd vanuit TeenVogue, heeft salicylzuur een formule om niet alleen acne te genezen, maar geeft het ook het kalmerende effect van de huid omdat het ontstekingsremmend werkt. Benzoylperoxide alleen werkt het beste wanneer het in de juiste dosering wordt gebruikt. Bovendien is het ook gunstig om elk type acne te genezen, van mee-eters, whiteheads, tot cystic acne. Dus, of het feit of de mythe dat tandpasta acne kan genezen? Mythe! (hst / hst)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar